Vanamõisa käsitöölaada raames avatakse juba neljandat aastat järjest Eesti Toidu Telk. Toredaks traditsiooniks ja väga populaarseks on saanud Eesti Toidu Telgi messitelgis toimuvad kulinaarsed etendused. Seekord on etenduse nimeks “Kulinaarne tulevik“ ja peaosades lapsed.
Läbi lõbusa ja mängulise tegevuse näeme, kuidas valmib köögis laste valmistatud toit, kus nende abiliseks on tuntud peakokast vanem. Etenduses saame teada laste toitumisharjumustest ja lemmiktoitudest. Selgitame välja nende teadmised toiduvalmistamise ja eestimaise tooraine osas. Laval vestleb lastega Ööbiku Gastronoomiatalu peremees Ants Uustalu. Messitelgis käib terve päeva vältel vilgas tegevus kohvikute alal, kus laadakülastajad saavad proovida laste poolt valmistatud suupisteid, pirukaid, kooke ja isevalmistatud limonaadi.
Kulinaarse Tuleviku etendus algab kl. 11