Võimalus külastada ohutusala Vanamõisa käsitöölaadal!

Ainukese laadana korraldab Vanamõisa käsitöölaat lisaks meelelahutuslikule osale ka ohutusvaldkonna tutvustusi koos Päästeameti, Politsei- ja piirivalveameti, Maanteeameti, raudteeohutuse ja korstnapühkijate esindajatega. Traditsiooniks saanud ohustusalal sel aastal suurima rõhk pääste valdkonnal, kus kõigil on võimalik tutvuda tuletõrjeautoga, proovida tulekustutamist, vaadata pealaval kl 15.30 valdkonna improteatri etendust ning seejärel päästjate demonstratsioon esinemist autost väljalõikamisel. Kohal on ka korstnapühkijad, et tuua teile õnne ning pakkuda õpetussõnu oma kodu hoidmiseks. Raudteeohutus ja Maanteeamet jagavad häid õpetussõnu õige liikluskäitumise kohta ning pakuvad võimalust ka praktiliselt ise kogeda turvavöö vajalikkust jms. Loomulikult on kohal ka tavapäraselt meid külastanud politseiauto ning seekord lisandub ka politsei mootorrattaga tutvumise võimalus.

Kohtumiseni Vanamõisa käsitöö laada ohutusalal! Ohutusala asub pealavast paremal loomaaia juures.

PS! Kuna tegemist on operatiivvaldkonna esindajatega, siis tulenevalt nende töö eripärast võib tulla muudatusi väljapanekutes!