Vanamõisas toimub laat ka sel aastal!

Vanamõisas toimub ka sel aastal, 22.augustil, laat ja BBQ festival. Kuigi kehtivate piirangute osas on traditsiooniline Vanamõisa käsitöölaat koos suvelõpupeoga lükkunud 2021 aastasse, leiame omalt poolt lahendused, mis sobivad COVID-19 pandeemiaga kaasneva olukorraga ning võimaldavad üritusel osalejatel seda teha võimalikult turvaliselt ning vastavalt kehtestatud reeglitele.

Laadale ootame kauplejaid nii kvaliteetse Eesti toiduga kui taimede ja aiandustarvetega, Eesti käsitööga, vanavaraga ja Eesti disainiga. Laadal on oma ala ka lastele ja kõigi grillihuviliste rõõmuks toimuvad  Eesti Meistri võistlused BBQ-s  ja BBQ Festivali meistritiitli võistlus. Võistlused toimuvad vastavalt KCBS reeglitele. Osalema on tulemas ka võstkonnad  piiri tagant, kel huvi võistlejana kaasa lüüa, leiab rohkem infot siit

Seekord ei toimu traditsiooniks saanud suurt suvelõpukontserti ning suletuks jääb ka Eesti Toidu Telk, Plaanis on sume kontserdiõhtu peale laata, mille osas jagame lisainfot peatselt.

Laadakauplejate registreerimine juba käib, seda saad teha SIIT >>.