2024 aastal tähistame BBQ Festivali juubelit

Ka sel aastal toimub Vanamõisa Käsitöölaada raames BBQ Festival ja seda juba 10.ndat aastat järjest. Igal aastal pakume midagi uut ja põnevat ka. Seekord on BBQ alal seminaritelk, kus sisukas koolitusprogramm, nii et külastajad saavad end BBQ teemadel harida ja uusi lihaküpsetamise nippe õppida ja muidugi ka jälgida, kuidas võistlustiimid toimetavad.

Nagu alati ootame teid koos kogu perega, sest ka lastele leiab põnevat tegevust ja ajaviitmist lastealal, kus batuudid , jumphüpped, näomaalingud , patsipunumised, õnneloosid ja mitmed toredad mängud.

Meie pealaval astub sel aastal üles Vaike Hannust Duo. Vaike Hannust on maheda ja lummava häälega eesti laulja, kelle muusikutee algas Otsa koolist ja viis ta 90date menuansamblisse Zone. Lisaks laulmisele viib ta praegu läbi ka meditatiivseid häälerännakuid ja koolitab omakorda noori soliste Mamma-Mia laulustuudios. Themuri Sulamanidze on tegutsenud klahvpillimängijana ja arranžeerijana alates 90datest paljudes eri muusikat mängivates koosseisudes Eestis ja Soomes. Lisaks tegevusele muusikuna on ta ka Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia õppejõud ning on koolitanud paljusid Eestis tegutsevaid nooremaid ja vanemaid muusikuid ja muusikaõpetajaid. Vaike Hannust Duo tegutseb aastast 2007. Duo repertuaari kuuluvad tuntud eesti-ja inglisekeelsed jazzilikud laulud, viimasel ajal on kavasse lisandunud ka Eesti pärimusmuusika.

Lisaks astuvad üles mitmed tantsijad ja toimub muudki põnevat. Sea enda sammud 17.augustil Vanamõisa Käsitöölaadale! Väravad avame kl. 9.30 ja sündmus lõpeb BBQ meistrite väljakuulutamisega kl. 16:30.