Selle aasta kulinaarne etendus kannab nime “Magusad ahvatlused”

Toiduetenduse teemavalik on tehtud 20. augustiga seonduvalt, mil Eesti tähistab suurt juubelit – möödub kakskümmend viis aastat Eesti taasiseseisvumisest. Seetõttu on pidulaual koogid-tordid ning laval toimetavad kondiitrid ja pagarid. Üles astuvad Kertu Lukas, Silja Luide, Sandra Sentjurin, Liisa Lõhmus, Krista Ismael ja Merle Jakobson. Esimesed kolm magusainglit on välja andnud omanimelise kokaraamatu ja toimetavad igapäevaselt magusamaailmas, teised on aga populaarse telesaate „Eesti parim pagar” finalistid.

Igal esinejal on laval aega üks tund, mille jooksul valmivad tõeliselt pidulikud magusad ahvatlused. Etenduse lõpus pakub esineja oma torti-kooki ka teda kuulama tulnud külalistele. Laval esitab küsimusi ja aitab lõbusalt juttu veeretada Vihula mõisa peakokk Lauri Tomingas, kes on ühtlasi ka toiduetenduse „Magusad ahvatlused” päevajuht.

eesti_toidu_telk_img_2264_fotograaf.lauri_.laan_.jpg