Vanamõisa käsitöölaat 2019!

Vanamõisa Käsitöölaat toimub sel aastal juba 17.-ndat korda! 17 aastat kogemust on ühe ürituse jaoks juba päris kopsakas kogemus. Nagu varasematelgi aastatel, ootame laadale kauplejaid, kes pakuvad eestimaist käsitööd, puhast eestimaist toidukraami. Sel aastal avame esmakordselt ka aiandusala ning sinna on oodatud kõik taimede ja istikutega kauplejad. Laadal saab olema Tänavatoidu tänav, kuhu on oodatud põneva tänavatoidu pakkujad ning toimub ka BBQ Festival, kuhu ootame kõiki grillihuvilisi. Kauplejaks registreerimine algab 1.aprillil.

Sellel aastal avame esmakordselt pilootprojektina Vanamõisa käsitöölaadal Eesti disainiala. Disain on Eestis jõudsalt edenev loomevaldkond ning lisaks Eesti käsitööle soovime meie külastajatele tutvustada ka häid ja andekaid Eesti disainereid ja tootjaid. Käsitöölaada disainialal on põnevad Eesti disainibrändid ning avatud ka töötoad kõigile huvilistele.Edit

Suvelõpukontserdi peaesinejad on 2 Quick Start ja ja “Rahvabänd 2018” võitja Nedsaja Küla Bänd .