Registreerimine Vanamõisa käsitöölaadale on alanud!!!

Sellel aastal oleme kauplejate registreerimise Käsitöölaadale kergemaks ja mugavamaks teinud. Kaupleja saab broneerida numbriga müügikoha Käsitöölaada Sektoris 1 või Eestimaise toidukaubaga Eesti Toidu Telgis, kus on võimalik valida sobiv rida ja kohanumber. Numereeritud kohti on piiratud arv. Jätkuvalt on kõigil käsitöölistel võimalik broneerida müügikoht Käsitöölaada Vaba Sektoris, kus kauplejaid paigutatakse saabumise järjekorras. Nagu varasematelgi aastatel, ootame laadale kauplejaid, kes pakuvad eestimaist käsitööd ja puhast eestimaist toidukraami. Sel aastal avame esmakordselt ka aiandusala ning Eesti disainiala. Disain on Eestis jõudsalt edenev loomevaldkond ning lisaks Eesti käsitööle soovime meie külastajatele tutvustada ka häid ja andekaid Eesti disainereid ja tootjaid. Laadal saab olema Tänavatoidu tänav, kuhu on oodatud põneva tänavatoidu pakkujad ning toimub ka BBQ Festival, kuhu ootame kõiki grillihuvilisi. Õhtusel suvelõpukontserdi peaesinejad on 2 Quick Start ja “Rahvabänd 2018” võitja Nedsaja Küla Bänd.

Kauplejate registreerimine: https://xn--vanamisalaadad-kpb.ee/